Vásárlási információ

Weboldalunk célja, hogy megkönnyítsük a lakberendezéshez szükséges termékek beszerzését és ezzel segítséget nyújthassunk az üzletben való vásárlás folyamán.

Termékek keresése:

  1. A “Webkatalógus” almenüjében megtalálható valamennyi termékünk kategóriája. A kiválasztott kategóriára kattintva válogathatsz ezek közül.
  2. A jobb oldalsávban található szűrők (Felület szín, Padló igénybevétel, Padló kopásállóság…stb.) használatával beállíthatod azokat a feltételeket, melyek alapján a rendszer kikeresi az összes olyan terméket, melyekre a beállított tulajdonságok jellemzők.

A szűrők a lenyíló választás esetén azonnal frissülnek. A beállított feltételek a kiválasztó ablakban láthatók és a mellettük lévő “X”-szel szüntethetők meg. Az oldalsávban elhelyezkedő szűrési feltételek csak a Webkatalógus oldalain jelennek meg. A beállított feltételeknek megfelelően változnak a további szűrési lehetőségek, így mindig csak azok a szűrők láthatók, melyek az aktuálisan kilistázott termékekre jellemzőek.

KÉP A Webkatalógus menüpont alatt részletes termékbemutató található termékeinkről. A képre vagy a névre kattintva megnyílik a termékoldal. Ha elnyerte a tetszésedet a “Bevásárlólistához adom” gomb segítségével elmentheted egy saját listába. A böngészés végén ezt a listát még módosíthatod, majd ki is nyomtathatod. Az így elkészített listával keresd fel áruházunkat, ahol munkatársaink minden kérdésre válaszolva segítenek a vásárlásban.

A bevásárlólista regisztráció nélkül is használható, a regisztráció előnye viszont, hogy a lista a következő látogatás alkalmával, vagy másik számítógépről belépve is látható, módosítható.


Ha egy termék mellett a “Csak rendelésre vásárolható!”  felirat látható, azt jelenti, hogy nem tartozik a raktározott termékek közé de pár napos határidővel átvehető áruházunkban.

A többféle mérettel rendelkező szőnyegeknél “A termék több méretben kapható! Érdeklődj üzleteinkben:” felirat van feltüntetve. Az “Információt kérek a termékről” linkre kattintva pontos közvetlen űrlapküldéssel is tájékoztatást kérhetsz a méretekről.


Sikeres böngészést kívánunk, és reméljük, hogy mihamarabb vásárlás alkalmával személyesen is üdvözölhetünk áruházunkban!

Webkatalógusunkban valamennyi padlóburkolatunk és kiegészítő termékünk szerepel. A lakberendezéshez tartozó további termékek feltöltése pedig folyamatban van.